BMW Ljudpaket

BMW Ljudpaket

Kompletta ljudsystem till din BMW. Speciella framtestade paket för bästa möjliga ljud per krona. Gladen har utvecklat högtalare och filter för att fungera optimalt i din BMW. Vi har redan monterat runt 100st system och kunder åker ifrån butiken med ett leende på läpparna. Mosconi-steget är utvalt för att ge högtalarna lagom med effekt och med full ljudkvalitet.

"Hög ljud och byggkvalitet. Naturligt mellanregister och övertygande diskant" - Hifitest.de - Om Gladen One 201 BMW

För montering till fast pris kontakta oss på info@ljudbyggaren.se

 

Visa:
Sortera efter:

Gladen SoundUp entry för BMW F modeller

Ett komplett paket för att uppgradera din BMW F-modell utan åverkan i din bil!SoundUp-paketet innehåller ett 3-vägs fronthögtalarsystem, en 4-kanals förstärkare, ett fordonsspecifikt plug & play-kabeleset och dämpningsmaterial för att förhindra vibrationer från högtalarmonteringsplatserna.Plug &..

15 995.00 kr Exkl moms: 12 796.00 kr

Gladen SoundUp packet för alla BMW F modeller med S676 ljudsystem

Your new BMW sound package includes:- Premium 3-way speaker - system (front).Gladen Audio GA-ONE202BMW - 6 channel DSP amplifierMosconi Pico 6|8 DSP- Vehicle specific harness set incl. power.Gladen Audio SU-BMS676 - DampingGladen Audio AERO Butyl + AERO Wave- Perfe..

17 595.00 kr Exkl moms: 14 076.00 kr

Gladen SoundUp packet för alla BMW F modeller med S676 ljudsystem

SoundUp paketet innehåller ett 3-vägs fronthögtalarsystem, en 8-kanals DSP-förstärkare, ett fordonsspecifikt plug & play kabelkit och dämpmaterial för att förhindra vibrationer i högtalarmonteringsplatserna.Efter installationen kan du använda vår DSP-mjukvara för att ladda en förkonfigurerad och..

18 995.00 kr Exkl moms: 15 196.00 kr

Gladen SoundUp packet för alla BMW F och G modeller med S676 system

SoundUp packetet innehåller ett 3-vägs fronthögtalarsystem, en 8-kanals DSP-förstärkare, fordonsspecifikt plug & playkabelkit och dämpningsmaterial för att förhindra vibrationer i högtalarmonteringsplatserna.Efter installationen kan du använda vår DSP mjukvara för att ladda en förkonfigurerad oc..

19 995.00 kr Exkl moms: 15 996.00 kr

Gladen SoundUp packet för alla BMW F och G serie utan fabriksmonterat ljudsystem.

Ett komplett uppgraderings system för din BMW F eller G modell.SoundUp-paketet inkluderar ett 3-vägs fronthögtalarsystem, en 6-kanals DSP-förstärkare, ett fordonsspecifikt plug & play kabelset och dämpningsmaterial för att förhindra vibrationer.Efter installationen kan du använda vår DSP-mjukvar..

19 895.00 kr Exkl moms: 15 916.00 kr

Gladen SoundUp paket för alla BMW i F- och G-serien med fabriksljudsystem (S676).

Med SU-BM-S676-C SoundUp paketet kan du enkelt uppgradera ditt originalljudsystem. Här används en DSP-förstärkare för att uppgradera dina fabrikshögtalare, inklusive centerhögtalare så att de kan prestera till sin fulla potential.SoundUp-paketet innehåller en 8-kanals DSP-förstärkare, en fordonsspec..

11 695.00 kr Exkl moms: 9 356.00 kr

Gladen SoundUp paket för alla BMW i G-serien med RAM modul 2 - 3 dagar

Gladen SoundUp paket för alla BMW i G-serien med RAM modul

SoundUp-paketet inkluderar ett 3-vägs fronthögtalarsystem, en 6-kanals DSP-förstärkare, ett fordonsspecifikt plug & play kabelpaket och dämpmaterial för att förhindra vibrationer i högtalarmonteringsplatserna.Efter installationen kan du använda vår DSP-mjukvara för att ladda en förkonfigurerad o..

18 695.00 kr Exkl moms: 14 956.00 kr

Gladen SoundUp paket för alla BMW i G-serien med RAM modul och centerkanal.

Med SU-BM-RAM-C SoundUp-paketet kan du enkelt uppgradera ditt originalljudsystem. Här används en DSP-förstärkare för att uppgradera dina fabrikshögtalare, inklusive centerhögtalaren så att de kan prestera till sin fulla potential.SoundUp-paketet innehåller en 8-kanals DSP-förstärkare, ett fordonsspe..

12 895.00 kr Exkl moms: 10 316.00 kr

Gladen SoundUp paket för alla BMW i G-serien med RAM modul.

Med SU-BM-RAM SoundUp paketet kan du enkelt uppgradera ditt originalljudsystem.Här används en DSP-förstärkare för att uppgradera dina fabrikshögtalare så att de kan prestera till sin fulla potential.SoundUp-paketet innehåller en 6-kanals DSP-förstärkare, ett fordonsspecifik plug & play kablage o..

11 395.00 kr Exkl moms: 9 116.00 kr