XTZ Sub 12.17 Matt Svart

XTZ Sub 12.17 Matt Svart

Nya XTZ SUB 12.17 ger den mest kraftfulla och detaljerade basen du kan få för 6490kr och konkurrerar dessutom med baslådor som är många gånger dyrare. Den lämnar ingen oberörd med sin mäktiga kraft och otroliga kontroll som tydligt visar varför XTZ är en av de mest populära tillverkarna av baslådor på marknaden.


+ Testvinnare - "Bäst i klassen"

+ Många inställningsmöjligheter

+ Kraften/ljudet


Den nya DSP förstärkaren levererar hela 500W RMS, vilket nästan är en fördubbling mot föregångaren. Oavsett om där är granater som exploderar eller sportbilar som slår i växlarna, så återger SUB 12.17 baseffekterna med en så otrolig kraft och precision att du får gåshud. Glöm allt vad du har hört från andra baslådor där alla effekter låter som ett enda tråkigt mullrande. Med denna baslåda kan du med rätt inställningar, se fram emot en bas som känns i magen och nästan krossar bröstet när det behövs. Trots till synes outtömliga basresurser, så är inte SUB 12.17 enbart skapad för hemmabioentusiaster och technofreaks. Den kommer även få den mest kräsna audiofil som normalt lyssnar till lugn Jazzmusik att tappa hakan. Slagverk och basgångar återges med en sällsynt finess och nyans som ger både djup och rymd i ljudbilden. SUB 12.17 tappar aldrig de subtila och viktiga detaljerna. Inte ens vid lägre volym, vilket baslådor med större baselement har problem med. Det är det som gör att denna bas sticker ut med en så otrolig dynamik som de flesta konkurrenter endast kan drömma om.

XTZ Room Tuning - gör det möjligt för dig att få till en perfekt bas i varje rum. Alla rum påverkar basen olika och därför är det nästintill omöjligt för en baslåda att passa överallt. Därför tog XTZ fram "Room Tuning" som här består av två basportar i olika längder och tre EQ-lägen. Med dessa möjligheter kan basens ljudkaraktär enkelt modifieras till att spela i harmoni med vilket rum som helst.
Övriga Funktioner:
- FEA Optimerat magnetfält på baselementet med mycket hög precision på polstycket.
- Optimerad magnetsystem/upphängning med Klippel-laserbaserade mätsystem
- Kortslutningsringar i aluminium på polstycket för att minimerar induktans och minska ickelinjär distorsion vid stora konutslag.
- Aluminiumtalspole som tål extremt höga temperaturer.
- Elementupphängning i NBR gummi med maximerad linjäritet
- Spider-upphängning i unik blandning av poly-bomull och Nomex för maximal mekanisk hållbarhet och stabilitet.
- Portarna är extra stora för att minska blåsljud. De är dessutom både limmade och skruvade för bästa stabilitet.
- Basportortarna har två olika längder där vänster är längre vilket ger, med hjälp av medföljande baspluggarna, inte mindre än fyra olika grundinställningar. Lägg sen till tre EQ lägen samt frekvens och fasjustering och man har plötsligen väldigt många möjligheter att få till en perfekt bas i varje rum.

För att uppnå maximalt med snärt och kraft i basen utan att behöva köpa en större baslåda, så rekommenderar vi att man köper två stycken SUB 12.17. En bas i varje sida av rummet kommer dessutom ge en jämnare spridning av basljudet för alla i rummet.

Specifikationer:

Högtalarelement: 12"

Frekvensomfång: 19-160 Hz (Portad) 25-160 Hz (Sluten)

Lågpassfilter: 40-160 Hz 24dB/Oktav

Fas: 0-180° (Ställbar)

Förstärkare: 500" RMS, 800 Watt Maxeffekt

Ingångar: Hö & Vä RCA, LFE via RCA & XLR, Programport

Garanti: Baselement & kabinett 5 År, Förstärkare 2 år

Storlek: (HxBxD) 500 x 395 x 400 mm

Vikt: 25.9 Kg

Skriv en recension

Vänligen logga in eller registrera dig för att recensera
  • Visad gånger: 2698
  • Tillverkare: XTZ
  • Produktnummer: SUB 12.17
  • Tillgänglighet: I lager
  • 6 490.00 kr
  • Exkl moms: 5 192.00 kr